Over 0031 Academy

Wij zijn een team dat bestaat uit trainers en medewerkers van de backoffice. Onze trainers zijn ons gezicht naar buiten en vormen ons visitekaartje. Onze medewerkers van de backoffice zorgen dat alles op de achtergrond soepel verloopt. Zonder onze medewerkers van de backoffice kunnen onze trainers hun werk niet doen en andersom. Wij zijn ervan overtuigd dat onze manier van samenwerken een positief effect heeft op het bereiken van ons doel.

Waarom

Geld kun je maar één keer uitgeven. Tijd kun je maar één keer besteden. Dan klinkt het toch logisch als we zeggen dat je dan verstandig met tijd en geld moet omgaan. Waarom weten we dat wel en gaat het dan toch mis in zoveel organisaties, zowel in de profit als in de non-profit sector?

Ons doel is dat mensen in organisaties voorspelbaarder en verstandiger met tijd en geld omgaan, waardoor zij op eenvoudige wijze tijd, geld en stress gaan besparen.

Hoe

Dat doen wij door deze mensen te laten inzien én te laten ervaren dat met kleine eenvoudige stapjes er grote sprongen richting tijd- en geldbesparing gemaakt kunnen worden.

Wat

We geven trainingen op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Daarbij delen we ervaringen vanuit de theorie en de praktijk, zodat ieder zich ervan bewust wordt hoe je de juiste dingen doet en die dingen juist doet. Zo wordt tijd, geld en stress bespaard.

De naam 0031 Academy

0031 Academy, waar komt die naam eigenlijk vandaan? Dat heeft eerlijk gezegd wat brainstormsessies geduurd voordat we die naam te pakken hadden. We hadden een paar eisen voor onszelf gesteld. Zo moest de naam een link met Nederland hebben én de naam moest hoog in alfabetische lijsten worden geplaatst. Wat hebben we een mooie namen bedacht! Helaas bleken die al te bestaan… Uiteindelijk bleef 0031 Academy bij ons hangen. Tja, en als die naam bij ons blijft hangen, hopen we natuurlijk ook dat 0031 Academy bij u blijft hangen! Academy spreekt wel voor zich, 0031 staat voor het Nederlandse landnummer/netnummer. Heel simpel, eigenlijk.

SCRUMstudy is the global accreditation body for Scrum and Agile certifications. It has authored the SBOK™ Guide as a comprehensive guide to deliver successful projects using Scrum.