PRINCE2 Agile® Kennissessie

PRINCE2 Agile is dé best practice methode voor projectmanagement waarbij Agile wordt toegepast en sluit naadloos aan op PRINCE2. Maar wat is PRINCE2 Agile eigenlijk? En wat kun je ermee? Wat heb je eraan? Bij de PRINCE2 Agile Kennissessie maak je op interactieve manier kennis met wat PRINCE2 Agile wel en niet is.

Doelgroep

Iedereen die op welke manier dan ook met programma’s en/of projecten te maken heeft. Verder is basiskennis van PRINCE2 nodig om de kennissessie optimaal te benutten (daarvoor kun je de PRINCE2® Kennissessie volgen).

Onderwerpen en aanpak

PRINCE2 Agile kent meerdere niveaus, zoals Foundation en Practitioner. Als je Practitioner wilt doen, dien je het Foundation certificaat op zak te hebben. Ook kan een PRINCE2 of IPMA certificaat de basis zijn de PRINCE2 Agile Practitioner certificering. Tijdens de sessie wordt niet alleen duidelijk wat PRINCE2 Agile wel en niet is, maar ook wat je ermee kunt en wat de verschillende niveaus inhouden.

PRINCE2 Agile bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De reden voor het combineren van PRINCE2 en Agile
  • PRINCE2 principes en Agile gedrag
  • PRINCE2 processen en richtlijnen voor Agile
  • PRINCE2 thema’s en richtlijnen voor Agile
  • Concepten en technieken van Agile.

Tijdens de kennissessie krijg je op interactieve wijze inzicht in en overzicht van deze onderwerpen. Iedere deelnemer krijgt een handige hand-out, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt.

Investering in-company

De kennissessie bestaat uit één dagdeel. De sessie kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering individuele kennissessie

De kennissessie bestaat uit één dagdeel. De sessie kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Vragen, advies of offerte?

Heb je nog vragen, behoefte aan een gericht advies of wil je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact   Ik wil een offerte

PRINCE2 Agile® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.