PRINCE2® Practitioner

Wil je nu echt aan de slag met PRINCE2, zoek je verdieping en wil je PRINCE2 perfect op maat maken voor jouw projecten? Wil je gestructureerde en beheersbare projecten? En wil je jezelf ook op een praktische manier certificeren op de best-practice methode PRINCE2? Dan bereik je dit met de training PRINCE2 Practitioner. Een praktische training van een expert uit de praktijk en direct toegepast op jouw projecten.

Doelgroep

(Aankomende) projectmanagers of projectmedewerkers met HBO denk- en werkniveau die gecertificeerd willen worden. Bij voorkeur heb je ervaring als projectmanager of projectleider. Een PRINCE2 Foundation certificaat (vanaf 2009) is vereist.

Onderwerpen en aanpak

Tijdens de training ga je aan de slag met de projecten uit jouw praktijk, de praktijk van je medecursisten en de praktijk van de trainer. Je gaat bijvoorbeeld een business case maken, je projectorganisatie volgens PRINCE2 opzetten, risico’s analyseren en beheersen, PRINCE2 op maat maken voor jouw project, enzovoorts. Kan het nog praktijkgerichter? Daarnaast word je optimaal voorbereid op het PRINCE2 Practitioner examen en leg je het examen af.

Studiebelasting

Om het optimale uit de trainingsdagen te halen, moet je rekening houden met 28 tot 32 uur zelfstudie naast de trainingsdagen. Uiteraard is dit sterk afhankelijk van je voorkennis, niveau en ervaring.

Investering in-company

De training bestaat uit drie dagen of zes dagdelen. Het examen wordt op een apart moment afgenomen. De training en het examen kunnen overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers is het meest effectief. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering individuele training

De training bestaat uit drie sessies van een dagdeel. De training kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Jij bepaalt waar je de accenten op wilt leggen, wanneer je wilt starten, hoe lang je erover wilt doen en wanneer je examen wilt doen. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering online training

Wil je de training liever online volgen, in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt? Dat kan. Wij bieden de PRINCE2 Practitioner online training in het Engels aan. Voor meer informatie ga je naar PRINCE2 Practitioner online.

Certificering

Na afloop van de training doe je het officiële PRINCE2 Practitioner examen op jouw locatie. Wanneer jij dat wilt.

Het PRINCE2 Practitioner certificaat is drie jaar geldig.

Vragen, advies of offerte?

Heb je nog vragen, behoefte aan een gericht advies of wil je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact   Ik wil een offerte

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.