Projectmatig Creëren Kennissessie

Projectmatig Creëren is een van de toonaangevende methoden op gebied van projectmanagement in Nederland. De methode geeft nadrukkelijk extra aandacht aan het ontwikkelen en borgen van commitment onder alle betrokkenen bij het project, vooral ten aanzien van de relatie tussen het team en de opdrachtgever. Hoe verhoudt Projectmatig Creëren zich tot andere methoden voor projectmanagement? Wat kun je ermee en wat heb je er aan? Bij de Projectmatig Creëren Kennissessie maak je op interactieve manier kennis met wat Projectmatig Creëren wel en niet is.

Doelgroep

Iedereen die op welke manier dan ook met projecten te maken heeft.

Onderwerpen en aanpak

Tijdens de sessie wordt duidelijk wat Projectmatig Creëren is en wanneer je voor Projectmatig Creëren zou kunnen kiezen.

De onderwerpen uit Projectmatig Creëren zijn:

1. De essentie11. Projectorganisatie21. Persoonlijk leiderschap
2. Projecten, programma's en processen12. Communicatie22. Insights
3. Fasen in een project13. Informatie23. Projecten en de lijnorganisatie
4. Het projectcontract14. Risicomanagement24. Afronden en evaluatie
5. De projectdefinitie15. Krachtenveldanalyse25. Projectmatig Creëren implementeren
6. Structureren16. De Projectstart-up (PSU)
7. Projectbeheersing17. De collectieve intake
8. Tijd en planning18. De Projectleider
9. Geld19. De opdrachtgever
10. Kwaliteit20. Projectteam en teamontwikkeling

Tijdens de kennissessie krijg je op interactieve wijze inzicht in deze onderwerpen. Iedere deelnemer krijgt een handige hand-out, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt.

Investering in-company

De kennissessie bestaat uit één dagdeel. De sessie kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering individuele kennissessie

De kennissessie bestaat uit één dagdeel. De sessie kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Vragen, advies of offerte?

Heb je nog vragen, behoefte aan een gericht advies of wil je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact   Ik wil een offerte