Projectmatig Werken

Projectmatig Werken betekent in teamverband doelen behalen, resultaten opleveren. En dat binnen afgesproken tijd en budget én op een voorspelbare en soepele manier. Wij gaan hierbij uit van PRINCE2, PMI en IPMA en maken de praktische vertaling die je direct op jouw projecten kunt toepassen.

Doelgroep

Beginnende projectmanagers, de wat meer ervaren projectmedewerkers en iedereen die op welke manier dan ook berokken is bij projecten. Er zijn geen toelatingseisen, maar enige projectervaring is wel wenselijk.

Onderwerpen en aanpak

De training Projectmatig Werken bevat vele tips, technieken, praktische voorbeelden en simpele taal.

De onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a.:

  • Succes- en faalfactoren van projecten.
  • Beheersfactoren binnen het duivelsvierkant.
  • Een plan van aanpak.
  • De projectorganisatie en andere belanghebbenden.
  • Communicatietechnieken.
  • Realistisch plannen.
  • Projectuitvoering en voortgang.
  • Projectevaluatie.

De onderwerpen uit Projectmatig Werken worden gekoppeld aan jouw praktijk, de praktijk van je medecursisten en de praktijk van de trainer. Praktijkgericht, dus je kunt er in de praktijk direct mee aan de slag!

Studiebelasting

Om het optimale uit de trainingsdagen te halen, moet je rekening houden met 4 uur voorbereiding per trainingsdag, ofwel 2 uur per dagdeel.

Investering in-company

De training bestaat uit twee dagen of vier dagdelen. De training kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Een groepsgrootte van maximaal 12 deelnemers is het meest effectief. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering individuele training

De training bestaat uit twee sessies van een dagdeel. De training kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Jij bepaalt waar je de accenten op wilt leggen, wanneer je wilt starten en hoe lang je erover wilt doen. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Vragen, advies of offerte?

Heb je nog vragen, behoefte aan een gericht advies of wil je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact   Ik wil een offerte