PRINCE2® voor opdrachtgevers

De opdrachtgever is de eigenaar van het project en vervult daarmee de belangrijkste rol in het project. Maar wat houdt die rol precies in? Wat kan de projectmanager van jou verwachten en wat kun jij van de projectmanager verwachten? Bij de workshop PRINCE2 voor opdrachtgevers ervaar je op interactieve wijze wat er van een opdrachtgever in een PRINCE2-project wel en niet verwacht wordt.

Doelgroep

Opdrachtgevers, stuurgroepleden, management, projectmanagers.

Onderwerpen en aanpak

Tijdens de workshop wordt duidelijk wat PRINCE2 wel en niet is, en wat vanuit PRINCE2 de rol opdrachtgever en/of stuurgroeplid inhoudt. Niet alle ins en outs van PRINCE2 worden besproken, maar wel precies wat je nodig hebt om je rol goed te kunnen vervullen. Iedere deelnemer krijgt een handige hand-out, waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt.

Investering in-company

De workshop bestaat uit één dagdeel. Deze kan kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Investering individuele workshop

De workshop bestaat uit één dagdeel. Deze kan overdag, ’s avonds of in het weekend plaatsvinden. Bij jou op locatie of via een Virtual Classroom. Ben je benieuwd naar de actuele prijs? Neem gerust contact met ons op.

Vragen, advies of offerte?

Heb je nog vragen, behoefte aan een gericht advies of wil je een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Contact   Ik wil een offerte

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.